PRZYSTAWKI

APPETISERS

Śledź, pieczony ziemniak w „mundurku”, kwaśna śmietana, kawior z pstrąga
Herring, baked potato in „uniform”, sour cream, trout caviar
→ 36,00 zł

Łosoś, marynowany ogórek z bergamotką, kremem wasabi, prażonka z tapioki
Salmon, pickled cucumber with bergamot, wasabi cream, tapioca roast
→ 46,00 zł

Tatar wołowy, majonez, lubczyk i parmezan
Beef tartare, mayonnaise, lovage and parmesan cheese
→ 48,00 zł

Sałata Cesar, krewetki
Cesar salad, prawns
 → 44,00 zł

ZUPY

SOUP

Zupa rybna, soczewica, pomidory
Fish soup, lentils, tomato

33,00 zł

Krem z pieczonego buraka, cykoria
Roasted beetroot cream, chicory

28,00 zł

DANIA  GŁÓWNE

MAIN DISHES

Dorsz, fenkuł w martini, por, sos muślinowy
Cod, fennel in martini, leek, muslin sauce
72,00 zł

Sandacz, pieczony kalafior, ziarna Tonka, szpetzle z ziołami, oliwa z cytryną
Pike-perch, roasted cauliflower, Tonka beans, spetzle with herbs, olive oil with lemon
→ 76,00 zł

Pierś z gęsi, czerwona kapusta, cynamon, karmelizowane figi, ziemniaki parisienne
Goose breast, red cabbage, cinnamon, caramelised figs, potatoes parisienne
→ 78,00 zł

Polędwica wołowa, pure z warzyw, grzyby shimeji
Beef tenderloin, vegetable puree, shimeji mushrooms
96,00 zł

DESERY

DESSERTS

Ciasto daktylowe
Date cake
35,00 zł 

Mus czekoladowy
Chocolate mousse
32,00 zł

Beza z marakują
Passion fruit meringue
30,00 zł

AKTUALNOŚCI

Back to business
n
wesela top 01 1
Back to business
n