PRZEKĄSKI DO PODZIAŁU

APPETIZERS TO SHARE

Labraks w tempurze z musztardowcem
podawany z sosem tatarskim
Tempura sea bass with mustard leaves and tartar sauce
→ 45,00 zł

Tatar z polędwicy wołowej z gruszką nashi
Beef tartare with nashi pear
→ 48,00 zł

Sałata Cezar z krewetkami
Caesar salad with shrimps
→ 48,00 zł

Sałatka z bobem, szynką parmeńską i musztardą Dijon
Broad bean salad with parma ham and Dijon mustard
 → 38,00 zł

ZUPA

SOUP

Gaspacho z truskawkami
Gaspacho with strawberries

24,00 zł

DANIA  GŁÓWNE

MAIN DISH

Okoń morski z „Kopciłki”
Smoked and baked sea bass
 74,00 zł

Czarna soczewica z kremem kokosowym,
bobem 
i sałatką z pachnotki
Black lentil with coconut cream, broad bean and perilla salad
→ 34,00 zł

Sezonowana polędwica wołowa z sosem Bordolaise
Ageed beef loin with Bordolaise sauce
→ 78,00 zł

Cielęcina rose z szałwią
Rose veal with sage
 66,00 zł

DODATKI DO PODZIAŁU

SIDE DISH TO SHARE

Szpinak z masłem, gałką muszkatołową i otartą skórką cytryny
Spinach with nutmeg butter and lemon zest
12,00 zł

Fasolka szparagowa z oliwą cytrynową i sezamem
Beans with lemon olive oil and sesame
12,00 zł

Pomme puree z oliwą truflową
Pomme puree with truffle olive oil
12,00 zł

Sałata Mesclun z ziołami
Mixed salads with herbs and dressing
12,00 zł

DESER

DESSERT

Lemon custard 
26,00 zł 

Beza z kremem z marakui
Merinque with passionfruit cream
26,00 zł

AKTUALNOŚCI